Hallon mobilabonnemang

Hallon mobilabonnemang

Hallon erbjuder mobilabonnemang för privatpersoner & företag. När det kommer till mobilnät så använder Hallon sig av Tres mobilnät och teknikerna 3G, 4G & 5G. Se täckningskarta för Hallon här.

Om Hallon

Hallon har seglat upp som en riktigt favorit bland både unga och gamla i Sverige. Abonnemanget är enkelt och billigt och uppfyller de krav som de flesta ställer på ett mobilabonnemang. Hos Hallon kan alla hitta ett abonnemang som passar oavsett hur dina ring- och surfvanor ser ut. Dessutom har de extra bra deals för barn, studenter och dig som är över 55 år.

Hallon erbjuder i skrivande stund fem olika abonnemang med surfmängder från 4 GB upp till 100 GB. Det billigaste alternativet kostar 99 kr månaden. Tittar man i andra änden på skalan så kostar det största abonnemanget med 100 GB surf 349 kr i månaden. Hos Hallon kan du även köpa kontantkort med olika surfmängd om du av någon anledning inte har möjlighet att teckna ett abonnemang (exempelvis om du har en betalningsanmärkning).

Hallon är en så kallad lågprisoperatör som ägs av 3. Det innebär att du ringer och surfar i 3:s nät när du har ett abonnemang från Hallon. I de allra största delarna av Sverige så innebär det att täckningen är mycket bra, men om du bor väldigt långt ut i skogen eller väldigt lång norrut så kan det vara bra att på förhand kontrollera så att det funkar att ringa och surfa just där du bor och på platser där du ofta befinner dig.

Att köpa ett mobilabonnemang hos Hallon är mycket enkelt och allt sker online på deras hemsida. Efter beställningen får du ditt simkort på posten efter bara någon dag. Sen är det bara att börja ringa. Om du har begärt en nummerflytt i samband med att du tecknade abonnemanget så kan du få ett tillfälligt nummer under några dagar tills dess att flytten från din gamla operatör är klar.

Bra med Hallon

Inga av Hallons abonnemang har någon bindningstid och du överbliven surf flyttas alltid över till nästa månad. Givetvis har de även fria samtal och SMS i alla sina abonnemang. Studenter och barn under 18 år får extra surf utan extra kostnad. Månadskostnaden dras direkt från ditt kort, eller via autogiro vilket så klart är väldigt smidigt.

Att tänka på med Hallon

Tänk på att priserna som annonseras ofta bara gäller under en begränsad tid. Ska du jämföra olika abonnemang är det alltid viktigt att du tittar på det ordinarie priset. Utbudet av specialtjänster är begränsat hos alla lågprisoperatörer och du får räkna med att klara dig utan telefonsupport. Täckningen hos Hallon (som använder 3:s nät) kan vara lite bristfällig om du bor väldigt långt norrut i Sverige.

Omdöme av Hallon

Hallon är en av våra absoluta favoriter på den svenska mobilmarknaden. De har ett bra utbud av abonnemang och erbjuder även kontantkort för den som hellre vill ha det. Det är väldigt enkelt att vara kund hos Hallon och skulle du av någon anledning inte vara nöjd så har de ingen bindningstid som du behöver ta hänsyn till. Vill du har ett billigt mobilabonnemang utan krångel så är Hallon ett naturligt val för dig.

Vi ger Hallon totalt 96/100 poäng.

Se Hallons erbjudanden

Vanliga frågor om Hallon

Vilka abonnemang finns hos Hallon?

Följande mobilabonnemang erbjuds av Hallon i juni 2024. Vill du läsa mer om ett så tryck på det.

Vad för support har Hallon?

Hos Hallon kan du få hjälp via chatt och normalt sätt så är ungefär lika effektivt som om du skulle ha ringt istället då ärenden via chatten normalt kan lösas snabbt och smidigt. Och till sist så finns även e-postsupport, men den tar normalt längre tid att få svar via.

Vilken bindningstid har Hallon?

Hallon har normalt ingen bindningstid på sina mobilabonnemang.

Vilket nät använder sig Hallon av?

Hallon använder sig av Tres mobilnät. Se gärna täckningskartan för Hallon ifall du är osäker på täckningen där du tänkt använda Hallon.

Fungerar Hallons mobilabonnemang i utlandet?

Ja, samtliga mobilabonnemang hos Hallon kan användas utomlands och inom EU så kan du även använda en del av surfen utan extra kostnad.

Se bästa mobilabonnemang Läs mer om Hallon