Halebop mobilabonnemang

Halebop mobilabonnemang

Halebop erbjuder mobilabonnemang för privatpersoner. När det kommer till mobilnät så använder Halebop sig av Telias mobilnät och teknikerna 2G, 3G, 4G & 5G. Se täckningskarta för Halebop här.

Om Halebop

Halebop var en av de första lågprisoperatörerna som etablerade sig i Sverige och sedan 2001 så ägs varumärket av Telia.

Hos Halebop kan du välja på abonnemang i som har mellan 2 och 100 GB surf. Det allra minsta abonnemanget (2 GB) kostar 129 kr i månaden. Det största abonnemanget som innehåller 100 GB surf får du betala 429 kr i månaden för. Halebop har också ett stort utbud av olika kontantkort som du kan kika närmare på om du inte vill ha ett abonnemang.

Som standard har abonnemangen ingen bindningstid, men om du tecknar ditt abonnemang tillsammans med en telefon så blir ju avbetalningstiden (ofta 12-36 månader) i praktiken din bindningstid.

Halebop låter dig spara oanvänd surf, men det finns en viktig begränsning. Om du till exempel har ett abonnemang med 15 GB surf i månaden så kan du maximalt spara 15 GB i “potten”. Har du ett litet abonnemang med kanske 2 GB surf så blir detta en ganska betydande begränsning.

Halebop har grym täckning eftersom de finns i Telias nät, vilket är det nät med bäst täckning om man ser till hela Sverige. De få vita fläckar som finns på täckningskartan är framförallt i fjällvärlden eller långt ut i de lappländska skogarna.

Halebop erbjuder chattsupport dygnet runt och du kan också få hjälp via mail. De erbjuder ingen support via telefon, vilket ytterst få lågprisoperatörer gör.

Många som har valt Halebop är nöjda med sin operatör. Faktum är de har fått utmärkelsen “Sveriges nöjdaste privatkunder inom mobiltelefoni” hela 12 gånger de senaste 14 åren. Undersökningen gör av SKI (Svensk kvalitetsindex).

När du skaffar ett abonnemang hos Halebop kan du också kika in deras shop där de lämnar “schyssta deals” på telefoner och tillbehör som exempelvis hörlurar. I vanlig ordning är det viktigt att du jämför priser även på tillbehören och inte låser dig till att handla av din operatör.

Bra med Halebop

En stor fördel, åtminstone om du bor på landet i eller i Norrland är att Halebop opererar i Telia nät. Där får du absolut bäst täckning även om skillnaden kanske inte är så stor som den en gång var. Halebop har även rabatterade priser för studenter, vilket vi gillar. Halebop har även wifi-samtal! Vi gillar också att de har sin chattsupport öppen under dygnets alla timmar.

Att tänka på med Halebop

Halebop använder sig av rabatterade priser (just nu halva priset) de tre första månaderna och det är ofta dessa priser som syns i reklamen. Var uppmärksam och titta alltid vad den ordinarie månadsavgiften ligger på när du jämför olika mobilabonnemang. Tänk också på att det finns en begränsning i hur mycket surf du kan spara.

Omdöme av Halebop

Halebop kan vara ett bra alternativ för dig som söker ett billigt abonnemang med support dygnet runt, året runt. De är inte allra billigast på marknaden, och deras minsta abonnemang har en begränsning i antal samtal och SMS du kan skicka. Men om supporten är viktig för dig så kan Halebop vara rätt för dig.

Vi ger Halebop totalt 83/100 poäng.

Se Halebops erbjudanden

Vanliga frågor om Halebop

Vilka abonnemang finns hos Halebop?

Följande mobilabonnemang erbjuds av Halebop i juni 2024. Vill du läsa mer om ett så tryck på det.

Vad för support har Halebop?

Hos Halebop kan du få hjälp via chatt och normalt sätt så är ungefär lika effektivt som om du skulle ha ringt istället då ärenden via chatten normalt kan lösas snabbt och smidigt. Och till sist så finns även e-postsupport, men den tar normalt längre tid att få svar via.

Vilken bindningstid har Halebop?

Halebop har normalt ingen bindningstid på sina mobilabonnemang.

Vilket nät använder sig Halebop av?

Halebop använder sig av Telias mobilnät. Se gärna täckningskartan för Halebop ifall du är osäker på täckningen där du tänkt använda Halebop.

Fungerar Halebops mobilabonnemang i utlandet?

Ja, samtliga mobilabonnemang hos Halebop kan användas utomlands och inom EU så kan du även använda en del av surfen utan extra kostnad.

Se bästa mobilabonnemang Läs mer om Halebop