Fello mobilabonnemang

Fello mobilabonnemang

Fello erbjuder mobilabonnemang för privatpersoner. När det kommer till mobilnät så använder Fello sig av Telias mobilnät och teknikerna 2G, 3G & 4G. Se täckningskarta för Fello här.

Om Fello

Fello är en lågprisoperatör som startade som en oberoende operatör med en vilja att förändra marknaden och slåss mot jättarna. Sedan i september 2020 ägs dock Fello av Telia.

Det mista abonnemanget hos Fello innefattar 2 GB surf och kostar 95 kronor per månad. Det största alternativet kostar 245 kr i månaden och då ingår 22 GB surf. Givetvis ringer du hur mycket du vill och skickar obegränsat med meddelanden. Hos Fello får alla nya kunder halva priset på sina abonnemang de tre första månaderna

Fello har ingen bindningstid och ingen uppsägningstid, vilket så klart är en trygghet för dig som konsument. Är det något du inte är nöjd med så kan du byta till någon annan operatör redan samma dag.

Oanvänd surf flyttas över till nästa månad, men det finns ett tak som gör att du maximalt kan ha 25 GB sparat.

Du kan byta mellan Fellos olika abonnemang när du vill och du kan också pausa ditt abonnemang i upp till 12 månader om du av någon anledning inte har behov av det.

Om du är över 55 år eller under 18 så får du extra surf till samma kostnad. Det minsta abonnemanget innehåller då 3 GB surf och det största 32 GB. Om du är student får du ännu mer surf och dessutom får du halva priset i hela sex månader. Som student kan du till exempel få 10 GB surf för 62,50 per månad i sex månader och därefter 125 kr i månaden. En bra deal för dig som lever på studiebidrag helt enkelt.

Du kan också spara pengar på att värva kompisar till Fello. För varje ny kund du värvar så får du en gratis månadsavgift på ditt abonnemang.

Som kund hos Fello så ringer du i Telias nät vilket uppskattas av många, främst de som brukar ha problem med täckningen hos de andra operatörerna. Telia har landets bästa täckning och bor du i Norrland så vet du att Telias nät är förstahandsvalet.

Hos Fello hanterar du smidigt ditt abonnemang genom “Mina sidor”. Du kan bland annat se dina fakturor och kolla hur mycket surf du har förbrukat under innevarande månad.

Bra med Fello

Fello är något så ovanligt som en lågprisoperatör med kundtjänst via telefon. Du kan ringa dem på vardagar kl. 9-17 och få svar på dina frågor. Givetvis kan du också chatta med kundtjänst eller skicka ett vanligt mail om du tycker att det är smidigare.

Att tänka på med Fello

Du kan bara spara 25 GB surf. Ofta räcker det, men det är en begränsning som är bra att känna till. Om du ska resa utanför EU så bör du kolla upp vad det kostar att använda din telefon i det aktuella landet.

Omdöme av Fello

Fello är ett bra alternativ för dig som söker en lågprisoperatör som använder sig av Telias nät. Kanske bor du i ett område där de andra näten inte ger tillräckligt bra täckning.

Vi ger Fello totalt 91/100 poäng.

Se Fellos erbjudanden

Vanliga frågor om Fello

Vilka abonnemang finns hos Fello?

Följande mobilabonnemang erbjuds av Fello i juni 2024. Vill du läsa mer om ett så tryck på det.

Vad för support har Fello?

Fello erbjuder smidig support via telefon vilket är bra eftersom de flesta ärenden kan lösas snabbt och smidigt via denna supportkanal. Utöver det så har Fello chatt och normalt sätt så är ungefär lika effektivt som om du skulle ha ringt istället då ärenden via chatten normalt kan lösas snabbt och smidigt. Och till sist så finns även e-postsupport, men den tar normalt längre tid att få svar via.

Vilken bindningstid har Fello?

Fello har normalt ingen bindningstid på sina mobilabonnemang.

Vilket nät använder sig Fello av?

Fello använder sig av Telias mobilnät. Se gärna täckningskartan för Fello ifall du är osäker på täckningen där du tänkt använda Fello.

Fungerar Fellos mobilabonnemang i utlandet?

Ja, samtliga mobilabonnemang hos Fello kan användas utomlands och inom EU så kan du även använda en del av surfen utan extra kostnad.

Se bästa mobilabonnemang Läs mer om Fello