Comviq mobilabonnemang

Comviq mobilabonnemang

Comviq erbjuder mobilabonnemang för privatpersoner. När det kommer till mobilnät så använder Comviq sig av Tele2s mobilnät och teknikerna 2G, 3G, 4G & 5G. Se täckningskarta för Comviq här.

Om Comviq

Comviq är en riktig klassiker och var de första som på allvar utmanade Telia på 90-talet. Comviq har ett bra utbud av abonnemang och är marknadsledande på kontantkort.

Comviq ägs av Tele2 och du ringer och surfar därför i deras nät. Täckningen är enligt dem själva 99,9 av Sveriges befolkning, men ta alltid en titt på täckningskartan och försäkra dig om att det funkar på de platser där du brukar befinna dig.

Comviq har fyra olika abonnemang där det största ger dig 100 GB surf för 375 kr i månaden. Deras mista variant kallas för kostar 125 kr i månaden och innehåller 4 GB surf. Alla abonnemang innehåller såklart fria samtal och fria SMS och surf som du inte förbrukar förs över till nästa månad. Surfen går även att använda inom EU, men på vissa av abonnemangen finns det en begränsning i surfmängden utomlands.

Hos Comviq finns även kontantkort som du enkelt kan fylla på med med surf, utlandssamtal eller liknande. Du kan också fylla på med “Boost” som ger dig obegränsad surf under ett dygn för 55 kr, vilket kan vara bra om du ligger hemma och ska köra Netflix-maraton eller planerar en spelkväll med polarna.

Comviq tillämpar 1 månads uppsägningstid men ingen bindningstid så du kan utan problem vandra vidare till en ny operatör om du inte skulle vara nöjd med något. Här finns alla betalningsalternativ som du behöver oavsett om du föredrar klassisk fakturabetalning, autogiro eller e-faktura.

Bra med Comviq

Comviq har telefonsupport vilket många uppskattar. De är också en etablerad aktör med många års erfarenhet med en stor och trygg ägare i ryggen. I alla Comviqs abonnemang från 8 GB och uppåt så ingår gratis utlandsminuter (till 41 olika länder), vilket är mycket smidigt om du har vänner eller släktingar utanför landets gränser. Hur många minuter som ingår varierar mellan 100 och 1000 minuter per månad, beroende på vilket abonnemang du väljer.

Att tänka på med Comviq

Abonnemangen går bara att köpa online och Comviq har inga butiker som du kan besöka om du behöver fysisk hjälp.

Omdöme av Comviq

Comviq är en bra och smidig operatör, och vi gillar att de har behållit möjligheten till telefonsupport. Framför allt många äldre tycker att det är skönt att kunna ringa och prata med någon om det strular.

Vi ger Comviq totalt 88/100 poäng.

Se Comviqs erbjudanden

Vanliga frågor om Comviq

Vilka abonnemang finns hos Comviq?

Följande mobilabonnemang erbjuds av Comviq i juli 2024. Vill du läsa mer om ett så tryck på det.

Vad för support har Comviq?

Comviq erbjuder smidig support via telefon vilket är bra eftersom de flesta ärenden kan lösas snabbt och smidigt via denna supportkanal. Utöver det så har Comviq chatt och normalt sätt så är ungefär lika effektivt som om du skulle ha ringt istället då ärenden via chatten normalt kan lösas snabbt och smidigt. Och till sist så finns även e-postsupport, men den tar normalt längre tid att få svar via.

Vilken bindningstid har Comviq?

Comviq har normalt ingen bindningstid på sina mobilabonnemang.

Vilket nät använder sig Comviq av?

Comviq använder sig av Tele2s mobilnät. Se gärna täckningskartan för Comviq ifall du är osäker på täckningen där du tänkt använda Comviq.

Fungerar Comviqs mobilabonnemang i utlandet?

Ja, samtliga mobilabonnemang hos Comviq kan användas utomlands och inom EU så kan du även använda en del av surfen utan extra kostnad.

Se bästa mobilabonnemang Läs mer om Comviq