My Beat mobilabonnemang

My Beat mobilabonnemang

My Beat erbjuder mobilabonnemang för privatpersoner. När det kommer till mobilnät så använder My Beat sig av Telenors mobilnät och teknikerna 2G, 3G & 4G. Se täckningskarta för My Beat här.

Om My Beat

My Beat är en lågprisoperatör som erbjuder både privat- och företagsabonnemang.

My Beat erbjuder fyra olika abonnemang och det billigaste alternativet är ett abonnemang med 2 GB surf. Det kostar 88 kr i månaden. Det största abonnemanget hos denna operatör innehåller 60 GB surf och för det får du betala 350 kr per månad. Alla abonnemang har fria MMS/SMS och samtal.

Om tre eller fler i familjen skaffar ett abonnemang från My Beat så får ni 10 procent i rabatt på den samlade månadskostnaden. Det finns ingen bindningstid, men om du väljer att även köpa en telefon när du tecknar ditt abonnemang så blir telefonens avbetalningstid (24 månader) i praktiken en bindningstid.

Genom “Mina sidor” som du loggar in på via My Beat:s hemsida så kan du hålla koll på allt som gäller ditt abonnemang. Du kan till exempel se dina fakturor och kolla av hur mycket data du har förbrukat under månaden.

När det gäller betalningen så finns både E-faktura, autogiro och e-postfaktura som alternativ. Den som av någon anledning vill ha en pappersfaktura kan givetvis även få det.

Det är ganska ovanligt att en lågprisoperatör erbjuder support via telefon, men där är My Beat ett undantag. Hit kan du ringa på vardagar kl. 10-16 och få hjälp med alla dina frågor och problem. Givetvis kan du också skicka mail om du tycker det är smidigare. De erbjuder också support via sin Facebook-sida.

Om du skaffar dig ett abonnemang hos My Beat så ringer du och messar i Telenors nät. Det är ett av Sveriges bästa nät om man ser till täckningen och My Beat är därför ett lågprisalternativ som passar även dig som bor långt norrut i Sverige eller som ofta rör dig på platser där de övriga näten har svårt att erbjuda tillräcklig täckning.

Bra med My Beat

För många är det en stor fördel att My Beat finns i Telenors nät, vilket för vissa användare är det enda som fungerar. Vi gillar också att de erbjuder renoverade telefoner eftersom det gynnar både miljön och din plånbok.

Att tänka på med My Beat

De erbjuder ingen support på helgerna och efter kl. 16 på vardagar. Tänk också på att titta på de ordinarie priserna. Det är nämligen lätt att vilseledas av de rabatterade priserna som gäller de tre första månaderna och som är de man först ser när man ska välja abonnemang.

Omdöme av My Beat

My Beat ligger i nivå med de flesta andra lågprisoperatörerna både när det gäller pris och datamängder. De har ett billigt abonnemang för 88 kr i månaden, vilket är bra för dig som vill hålla lite i slantarna med samtidigt vill ha tillgång till Telenors mobilnät.

Vi ger My Beat totalt 76/100 poäng.

Se My Beats erbjudanden

Vanliga frågor om My Beat

Vilka abonnemang finns hos My Beat?

Följande mobilabonnemang erbjuds av My Beat i december 2023. Vill du läsa mer om ett så tryck på det.

Vad för support har My Beat?

My Beat erbjuder smidig support via telefon vilket är bra eftersom de flesta ärenden kan lösas snabbt och smidigt via denna supportkanal. Utöver det så har My Beat chatt och normalt sätt så är ungefär lika effektivt som om du skulle ha ringt istället då ärenden via chatten normalt kan lösas snabbt och smidigt. Och till sist så finns även e-postsupport, men den tar normalt längre tid att få svar via.

Vilken bindningstid har My Beat?

My Beat har normalt ingen bindningstid på sina mobilabonnemang.

Vilket nät använder sig My Beat av?

My Beat använder sig av Telenors mobilnät. Se gärna täckningskartan för My Beat ifall du är osäker på täckningen där du tänkt använda My Beat.

Fungerar My Beats mobilabonnemang i utlandet?

Ja, samtliga mobilabonnemang hos My Beat kan användas utomlands och inom EU så kan du även använda en del av surfen utan extra kostnad.

Se bästa mobilabonnemang Läs mer om My Beat