Katshing mobilabonnemang

Katshing mobilabonnemang

Katshing erbjuder mobilabonnemang för privatpersoner. När det kommer till mobilnät så använder Katshing sig av Tele2s mobilnät och teknikerna 2G, 3G & 4G. Se täckningskarta för Katshing här.

Om Katshing

Katshing är en av de senaste uppstickarna på mobilmarknaden i Sverige och de marknadsför sig som Sveriges enda operatör som erbjuder “nonstop surf” till sina kunder.

Som kund hos Katshing så ringer du Tele2:s nät vilket är ett av de bästa i Sverige. Täckningen är mycket bra i nästan hela Sverige, men det finns så klart vita fläckar. Studera alltid en täckningskarta innan du bestämmer dig för vilket abonnemang som passar just dig. Speciellt viktigt är detta om du bor i norra Sverige, långt ut på landet eller om du rör dig mycket i skog och mark.

Katshing erbjuder i skrivande stund fem olika abonnemang med varierande surfmängd. Det billigaste abonnemanget innehåller 2 GB surf och kostar 95 kr per månad. När surfen är slut kan du fortsätta att surfa, men till en mycket begränsad hastighet (1 Mbit/sek). Deras största abonnemang ger dig 42 GB surf och för det får du betala 295 kronor i månaden. Att det ingår fria samtal och fria sms behöver vi väl knappast nämna? Alla abonnemang fungerar i utlandet och en viss del av surfen går att använda inom EU.

Katshing har ett lojalitetsprogram som heter “Katshing Friends”. Genom programmet kan du få tillgång till olika typer av rabatter och du kan även sänka din månadsavgift. Du beställer helt enkelt hem ett gratis SIM-kort när du är inloggad på sajten. Sen ger du det till någon, och när de börjar använda abonnemanget så får ni båda 10 kr i rabatt på månadskostnaden. Rabatten är begränsad till högst 50 kr per månad.

Du administrerar smidigt ditt abonnemang genom att logga in på “Mitt Katshing”. Där kan du enkelt se hur mycket data du har förbrukat, uppgradera ditt abonnemang, hitta din PIN och PUK-kod och mycket mera. Katshing har inga uppsägningstider eller bindningstider så du kan snabbt byta till något annat om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med ditt abonnemang.

Betalning sker vi Klarna så du har alla möjligheter som Klarna erbjuder, d.v.s. kortbetalning, direktbetalning från ditt bankkonto eller faktura. Vi rekommenderar att du väljer automatisk dragning av månadskostnaden för att undvika Klarnas påminnelseavgift.

Bra med Katshing

Katshing är en billig operatör, vilket är deras främsta konkurrensfördel. 95 kronor i månaden för ett mobilabonnemang är väldigt billigt hur man än vänder och vrider på det. Det är också bra att du kan fortsätta surfa när din surf är slut, även om så klart upplevelsen blir försämrad av att hastigheten sänks.

Att tänka på med Katshing

Precis som alla lågprisoperatörer så finns det ingen kundtjänst som man kan ringa till om man har frågor eller råkar ut för problem. Du är istället hänvisad till bolagets andra kanaler som chat, Facebook, o.s.v. Dessa kanaler är dock bara bemannade på vardagar fram till kl. 19.00 på kvällen.

Omdöme av Katshing

Katshing är ett trevlig alternativ för den som är ute efter en riktigt låg månadskostnad. Du ringer och messar i Tele2:s nät, vilket funkar väldigt bra för de allra flesta. Kort och gott - en trevlig uppstickare som är med och bidrar till prispressen på mobilabonnemang i Sverige.

Vi ger Katshing totalt 73/100 poäng.

Se Katshings erbjudanden

Vanliga frågor om Katshing

Vilka abonnemang finns hos Katshing?

Följande mobilabonnemang erbjuds av Katshing i november 2022. Vill du läsa mer om ett så tryck på det.

Vad för support har Katshing?

Hos Katshing kan du få hjälp via chatt och normalt sätt så är ungefär lika effektivt som om du skulle ha ringt istället då ärenden via chatten normalt kan lösas snabbt och smidigt. Och till sist så finns även e-postsupport, men den tar normalt längre tid att få svar via.

Vilken bindningstid har Katshing?

Katshing har normalt ingen bindningstid på sina mobilabonnemang.

Vilket nät använder sig Katshing av?

Katshing använder sig av Tele2s mobilnät. Se gärna täckningskartan för Katshing ifall du är osäker på täckningen där du tänkt använda Katshing.

Fungerar Katshings mobilabonnemang i utlandet?

Ja, samtliga mobilabonnemang hos Katshing kan användas utomlands och inom EU så kan du även använda en del av surfen utan extra kostnad.

Se bästa mobilabonnemang Läs mer om Katshing