Karma Mobil mobilabonnemang

Karma Mobil mobilabonnemang

Karma Mobil erbjuder mobilabonnemang för privatpersoner. När det kommer till mobilnät så använder Karma Mobil sig av Telenors mobilnät och teknikerna 2G, 3G & 4G. Se täckningskarta för Karma Mobil här.

Om Karma Mobil

De flesta av de “nya” operatörerna riktar främst in sig på en lite yngre målgrupp, men Karma Mobil vänder sig i första hand till dig som är lite äldre. Det märks bland annat på att de erbjuder telefonsupport, vilket är mycket ovanligt bland de så kallade lågprisoperatörerna.

Karma Mobil erbjuder i dagsläget fem olika abonnemang i olika prisklasser beroende på hur mycket surfmängd du är i behov av. Det billigaste alternativet innehåller fem GB surf och kostar 99 kr. Abonnemanget “MAX” ger dig 100 GB surf för 299 kr i månaden. Givetvis kan du ringa hur mycket du vill och skicka obegränsat med SMS utan att det kostar något extra.

Hos Karma Mobil kan du få en traditionell pappersfaktura om du tycker att det känns tryggast. Givetvis kan du även få fakturan via e-post eller som e-faktura direkt till din internetbank. Vill du inte riskera att missa någon faktura kan du så klart använda dig av autogiro. I skrivande stund kan du dock inte betala med bank- eller kreditkort.

Karma Mobil använder sig av Telenors nät vilket innebär att de har samma täckning som bland annat Vimla. Enligt egna uppgifter täcker de 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av Sveriges yta. Om du bor på ett ställe där det brukar vara lite si och så med mobiltäckningen så rekommenderar vi alltid att du ska kolla upp på förhand så att det verkligen funkar. En täckningskarta ger viss vägledning, men om du har möjlighet är det alltid bättre att testa i verkligheten om du har möjlighet till det.

Karma har ett rabattsystem som innebär att du får din ålder i rabatt de två första månaderna. Är du 65 år får du alltså 65 procent rabatt, o.s.v.

Bra med Karma Mobil

Karma Mobil är en av få lågprisoperatörer som faktiskt erbjuder support via telefon. Vardagar 9-19 är kundtjänst bemannat. Givetvis kan du även maila eller chatta med supporten när du behöver hjälp. Karma mobil skänker kontinuerligt pengar till Giving People som är en välgörenhetsorganisation som jobbar med barn i Sverige som lever i fattigdom.

Många äldre har kvar sina hemtelefoner. Karma Mobil erbjuder därför en tilläggstjänst som gör att du kan flytta med ditt fasta nummer till ditt mobilabonnemang, vilket är mycket smidigt. Hos Karma kan du också beställa ett extra SIM-kort om du exempelvis har en surfplatta.

Att tänka på med Karma Mobil

Precis som med andra operatörer är det viktigt att du säkerställer att det finns täckning på de platser där du ofta använder din telefon. Du kan för närvarande inte betala ditt abonnemang med ditt kreditkort, men enligt uppgift från Karma Mobil så jobbar de med att införa det.

Omdöme av Karma Mobil

Karma Mobil gör en satsning mot en lite äldre målgrupp och det känns som det kan finnas utrymme för det på marknaden. Många äldre uppskattar att man faktiskt kan ringa till sin mobiloperatör och ställa frågor och få hjälp med sina problem. Faktum är att teamet bakom Karma har lång erfarenhet från äldreomsorgen och har på nära håll sett vilka behov som finns hos den äldre delen av befolkningen.

Vi ger Karma Mobil totalt 86/100 poäng.

Se Karma Mobils erbjudanden

Vanliga frågor om Karma Mobil

Vilka abonnemang finns hos Karma Mobil?

Följande mobilabonnemang erbjuds av Karma Mobil i november 2022. Vill du läsa mer om ett så tryck på det.

Vad för support har Karma Mobil?

Karma Mobil erbjuder smidig support via telefon vilket är bra eftersom de flesta ärenden kan lösas snabbt och smidigt via denna supportkanal. Utöver det så har Karma Mobil chatt och normalt sätt så är ungefär lika effektivt som om du skulle ha ringt istället då ärenden via chatten normalt kan lösas snabbt och smidigt. Och till sist så finns även e-postsupport, men den tar normalt längre tid att få svar via.

Vilken bindningstid har Karma Mobil?

Karma Mobil har normalt ingen bindningstid på sina mobilabonnemang.

Vilket nät använder sig Karma Mobil av?

Karma Mobil använder sig av Telenors mobilnät. Se gärna täckningskartan för Karma Mobil ifall du är osäker på täckningen där du tänkt använda Karma Mobil.

Fungerar Karma Mobils mobilabonnemang i utlandet?

Ja, samtliga mobilabonnemang hos Karma Mobil kan användas utomlands och inom EU så kan du även använda en del av surfen utan extra kostnad.

Se bästa mobilabonnemang Läs mer om Karma Mobil